Categorieën

Service

Schiedam Centrum vraagt hulp van Spokenjagers en Griezels

Schiedam Centrum vraagt hulp van Spokenjagers en Griezels
Winkelen

Schiedam Centrum vraagt hulp van Spokenjagers en Griezels

  • Advertorial
  • 10-10-2022
  • Winkelen
Schiedam Centrum vraagt hulp van Spokenjagers en Griezels

SCHIEDAM - Wat is dat? Het lijkt wel een mega rat! Het spookt in de binnenstad. Zie je die schaduwen op de muren? Hoor je dat vreemde gegil bij de buren? Die plaaggeesten, ze rellen en kwellen. Tijd om de spokenjagers te bellen. Ze komen er meteen aan en gaan met hun bus op de Koemarkt staan. De gifgroene flyer van Schiedam Centrum laat het duidelijk zien, hier moet je zijn met Halloween.

Op de Hoogstraat zijn vleermuizen, spinnen, slangen en wat al niet meer verstopt. De spokenjagers kunnen het niet alleen. Ze roepen de hulp in van de Schiedamse basisschool kinderen: Ben je dapper en vol goede moed? Meld je dan donderdag 27 oktober tussen 16.00 - 20.00 uur bij de bus op de Koemarkt. Ga gewapend met je stempelkaart en de nodige dosis humor op pad.

Ben jij een durfal?

Trek je verkleedkleren uit de kast, is het advies. Een tocht als deze doe je liever onherkenbaar niet waar? De verschillende activiteiten onderweg zijn leuk voor klein en groot. Dus ook als je moeder niet durft, kun je haar gezellig meenemen, aldus de organisatie. Natuurlijk hoeven de spokenjagers niets te betalen, ze helpen immers het centrum uit de brand. Daarvoor verdienen ze een dikke pluim!

Anti spookspray

Verschillende ondernemers hebben voor hun deur of binnen griezelige activiteiten waaraan de kleine bezoekers kunnen deelnemen. Als de stempelkaart vol is, kunnen de kinderen bij de bus van de spokenjagers op de Koemarkt nog wat lekkers en zoets halen. Natuurlijk sprayen de professionals de hulp-spokenjagers nog even af met anti - spookspray. Je wilt die gekkigheid niet mee naar huis.

Pssst ... griezel je mee?

De organisatie kan nog wel wat griezels gebruiken. Ben jij niet te eng en goed met maskers en pruiken? Meld je dan aan via E: [email protected] of trek even bij T: 06 – 24 219 579 aan de bel. Ze zetten je graag in bij de ondernemers van Schiedam Centrum!