Categorieën

Service

Spannende start Kinderboekenweek voor bibliotheek

Spannende start Kinderboekenweek voor bibliotheek
Nieuws

Spannende start Kinderboekenweek voor bibliotheek

  • Advertorial
  • 11-10-2021
  • Nieuws
Spannende start Kinderboekenweek voor bibliotheek

De Bibliotheek Schiedam heeft een spannende week beleefd; foto's: Bibliotheek Schiedam


SCHIEDAM - De Bibliotheek Schiedam heeft een spannende week beleefd. Tijdens de opening van de Kinderboekenweek 2021 werden medewerkers verrast door een meneer die zei dat hij de nieuwe directeur is. Hij had een raar tulpenpak aan en zei dat hij Theo Schildklier heette…

De medewerkers werden ontzettend ongerust, want directeur Theo was al een paar dagen niet gezien en hij was ook niet aanwezig voor de opening. Nu deze vervelende man opeens verscheen, heeft de Bibliotheek Schiedam direct een privédetective en de politie ingeschakeld. Diezelfde dag nog ontving de bibliotheek een videoboodschap. Daarop lijkt directeur Theo te worden ontvoerd uit zijn kantoor. De kinderen die bij de opening aanwezig waren, zijn direct met de privédetective en de politie aan de slag gegaan om aanwijzingen te verzamelen. Zo is de zakdoek van de nep-directeur gevonden en wordt de ontvangen ansichtkaart onderzocht. De Bibliotheek Schiedam zou het fijn vinden als alle kinderen in Schiedam meedoen aan de workshops die tijdens de Kinderboekenweek worden georganiseerd. Zij kunnen dan hele goede speurneuzen worden en de bibliotheek helpen directeur Theo te vinden.

Op de website kun je voor deze workshops opgeven. Zo kun je meedoen aan de sport-en-spelworkshop op 13 oktober, maar je kunt je ook inschrijven voor de workshop Razzle Dazzle Camouflage of Krabbelrobots maken. Op zondag 17 oktober is het Eindfeest van de Kinderboekenweek van 13.30 tot 16.30 uur in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145. Dan kun je ook nog veel workshops volgen en ontdekt de bibliotheek hopelijk wat er met de ontvoerde directeur is gebeurd.

Bibliotheek Schiedam

Lange Haven 145, Schiedam

Meer over Bibliotheek Schiedam →