Categorieën

Service

Sparta begint seizoensvoorbereiding in Schiedam

Sparta begint seizoensvoorbereiding in Schiedam
Sport

Sparta begint seizoensvoorbereiding in Schiedam

  • Redactie
  • 29-06-2024
  • Sport
Sparta begint seizoensvoorbereiding in Schiedam

Foto: Sparta

SCHIEDAM - Sparta begint de oefencampagne voor het nieuwe voetbalseizoen 2024 – 2025 in Schiedam. Vanmiddag treedt het team uit Rotterdam-West op Thurlede aan tegen Excelsior’20. De aftrap is om vier uur.

Afgelopen maandag is Sparta, na een maand vakantie, begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat deden de spelers en trainer Jeroen Rijsdijk op Sportcomplex Nieuw Terbregge, waar de eerste training op het programma stond. Bij die eerste training waren ook Mike Kleijn, Mohamed Nassoh en Boyd Reith, nieuw in de selectie. Laatstgenoemde was niet helemaal nieuw, omdat hij vier jaar geleden nog uitkwam voor Jong Sparta.

Dinsdag haalde Sparta een andere voormalig Spartaan terug: Jafar Bynoe. Die speelde tweeënhalf jaar in Italië, bij Bologna. Samen met Julian Baas vormt hij het vijftal dat vanmiddag zijn officiële debuut (of rentree) kan maken voor Sparta.

Excelsior’20 en Sparta kennen elkaar goed. De afgelopen twee seizoenen heeft Excelsior’20 onderdak geboden aan de O13 t/m de O16 van Sparta, die door de verbouwingen op Nieuw Terbregge niet op hun eigen sportcomplex konden spelen. Daarnaast zijn Sparta en Excelsior’20 opleidingspartners van elkaar. 


Om 16.00 uur wordt er zaterdagmiddag afgetrapt in Schiedam. De toegang is voor iedereen gratis.