Categorieën

Service

The Kik neemt je mee in Songfestivalnummers

The Kik neemt je mee in Songfestivalnummers
Uit

The Kik neemt je mee in Songfestivalnummers

  • Advertorial
  • 23-09-2022
  • Uit
The Kik neemt je mee in Songfestivalnummers

VLAARDINGEN - Op uitnodiging van Beau van Erven Dorens speelde The Kik op volstrekt eigen wijze bekende Eurovisie Songfestivalhits rondom de editie in Rotterdam in 2021. Er volgden vijf hertalingen die als een EP uit werden gebracht en dat smaakte naar meer! Het resultaat is een muzikale theatervoorstelling doorspekt van (on)gein en natuurlijk vooral van Songfestivalgekte! Te zien op donderdag 29 september (20.15 uur) in de Stadsgehoorzaal, kaarten zijn te bestellen via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/the-kik

Al jaren steekt Dave von Raven zijn fascinatie en liefde voor het bekendste muziekfestival van (in ieder geval) Europa, niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs. Denk aan Abba, France Gall en The Common Linnets, maar ook aan Dana International en Bucks Fizz.  In The Kik hertaalt Eurovisie neemt de Nederlandse beatgroep het publiek mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestivalmateriaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald. Origineel en briljant uitgevoerd zoals alleen The Kik dat kan.

Met Dave von Raven (zang, gitaar, toetsen), Ries Doms (drums, percussie), Marcel Groenwegen (bas), Arjan Spies (zang, gitaar) Paul Zoontjens (toetsen).

The Kik hertaalt Eurovisie
Donderdag 29 september – 20.15 uur
Kaarten zijn te koop via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/the-kik

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →