Categorieën

Service

Veel schade na ongeval 's-Gravelandseweg

Veel schade na ongeval 's-Gravelandseweg
112

Veel schade na ongeval 's-Gravelandseweg

  • Redactie
  • 29-06-2023
  • 112
Veel schade na ongeval 's-Gravelandseweg

Fotografie: FlashphotoNL

SCHIEDAM - Bij een ongeval op de ‘s-Gravelandseweg zijn donderdagmiddag drie auto’s beschadigd geraakt. Een auto kwam via de middenberm, over twee bloembakken, tussen verkeerspalen door, op de verkeerde weghelft terecht en reed tegen twee andere auto’s op.

De betreffende bestuurder stak rond 15:30 Plein 1940-1945 over. Met zijn auto reed hij vervolgens op de middenberm af en reed tegen twee bloembakken aan. Vervolgens rolde de auto tussen de verkeerslichten door en kwam op de baan voor het tegemoetkomende verkeer terecht. Daar werden twee wachtende voertuigen geraakt en kwam de auto tot stilstand.

Getuigen vertelden dat de bestuurder onderuitgezakt achter het stuur zat. De man is vervolgens uit zijn auto getrokken, met de intentie een reanimatie op te starten. De bestuurder kwam echter weer bij en kon uiteindelijk op eigen benen staan. In één van de geraakte auto’s zat een gezin met twee kleine kinderen, waaronder een baby. Allen zijn met de schrik vrij gekomen. Medisch personeel heeft de betrokkenen onderzocht. Na enige tijd heeft een bergingsbedrijf alle voertuigen weggetakeld. Hulpverleners geven aan dat de veroorzaker zeer waarschijnlijk achter het stuur onwel is geworden.