Categorieën

Service

Vier keer winst voor Schiedamse clubs

Vier keer winst voor Schiedamse clubs
Sport

Vier keer winst voor Schiedamse clubs

  • Redactie
  • 14-05-2022
  • Sport
Vier keer winst voor Schiedamse clubs

VOETBAL - HBSS won vandaag in de Derrde Klasse C van OVV. Thuis werd het 2-1. De winst bracht het team van Harga niet verder op de ranglijst. Het team staat en stond derde; de nummers één en twee VFC en Zuidland wonnen ook, net als nummer vier DVO'32.

Nummer vijf Kethel Spaland verloor. Uit in en tegen Zuidland werd het 4-1. Bij rust stond het nog 1-0, Tim Lansbergen maakte na rust de 2-1, maar het leidde niet tot een resultaat. Daardoor zakte de club van het sportdak naar plek zes. 

In de Vierde Klasse G wonnen alle Schiedamse teams die in actie kwamen. Bovenaan won Hermes-DVS, waarmee het in de race om de titel bleef, met Victoria'04. Tegen het Rotterdamse Egelantier Boys werd het 0-2.

Excelsior'20 wist het net nog wat vaker te vinden: 0-5 bij Rotterdam United, na een 2-0 ruststand. Excelsior'20 achterhaalde op de ranglijst PPSC, dat niet in actief kwam, op plek vier.

SVV won ook, thuis tegen Pernis. Het werd 3-0, waarmee de rood-groenen die club passeerden op de ranglijst, vanaf plek twaalf en laatst.