Categorieën

Service

Vliegveld heeft een nieuwe Bruna

Vliegveld heeft een nieuwe Bruna
Winkelen

Vliegveld heeft een nieuwe Bruna

  • Advertorial
  • 13-06-2024
  • Winkelen
Vliegveld heeft een nieuwe Bruna

Wilma van Dijk (algemeen directeur RTHA) en Marnix Lutken (manager Eigen Winkels Audax Retail) openen de winkel

Op het voorterrein van Rotterdam The Hague Airport (RTHA) is een nieuwe Brunavestiging geopend. De moderne winkel biedt een breed scala aan producten, speciaal afgestemd op de behoeften van zowel reizigers als omliggende bedrijven en buurtbewoners.

De nieuwe Bruna-winkel, gelegen tegenover ‘Arrivals’ op het voorterrein van RTHA, heeft een oppervlakte van ongeveer 75 vierkante meter en is doordeweeks geopend van vijf uur 's ochtends tot zeven uur 's avonds en in het weekend van vijf tot half zeven. Bezoekers kunnen hier terecht voor een divers assortiment aan producten, waaronder boeken, tijdschriften, wenskaarten, papierwaren, staatsloten, cadeaukaarten en reisaccessoires zoals tandpasta en paracetamol. Daarnaast zijn er speciale producten met een Rotterdams tintje verkrijgbaar, ideaal als souvenir of cadeau.

Met de ‘Click & Collect’-service kunnen klanten eenvoudig online bestellen en hun items ophalen bij de Bruna-winkel. Zo kunnen reizigers bijvoorbeeld vanuit huis een boek bestellen en het vervolgens in de winkel ophalen, zodat hun reis nog sneller kan beginnen.

De nieuwe Bruna-winkel vervangt de voormalige winkel in de terminal en is gemaakt van zes containers met een mos-sedum dak, voorzien van twaalf zonnepanelen. De winkel heeft een natuurlijke uitstraling met houten latten aan de buitenzijde en groene wanden met hedera.

In de winkel is een Dopper-punt waar klanten gratis hun nieuwe Dopper of eigen fles kunnen vullen met water. Het afvalwater van het Dopper-punt wordt gerecycled en gebruikt voor het mos-sedum dak op de winkel. Dit dak zorgt het hele jaar door voor een comfortabele en stabiele binnentemperatuur.

Desiree Breedveld, directeur Commercie & Marketing van Rotterdam The Hague Airport, is blij met de nieuwe winkel: “We zijn trots om deze moderne en veelzijdige Bruna-winkel op ons voorterrein te verwelkomen. De uitstekende locatie en het uitgebreide assortiment passen perfect bij de behoeften van onze passagiers en van alle collega’s op de luchthaven.”

Marnix Lutken, manager Eigen Winkels van Audax Retail: “We zijn erg tevreden met het eindresultaat van deze nieuwe winkel in een bijzonder concept. Naast de functie voor de luchthaven, willen we ook een buurtwinkel zijn voor de omliggende bedrijven en bewoners. We rekenen erop dat zowel de locatie, het assortiment als de uitstraling van het pand hieraan gaan bijdragen.”

Openingsactie: De eerste 250 klanten die minimaal tien euro besteden, ontvangen een gratis pocket notitieboekje van Oxford.

Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam Airportplein 60, Rotterdam

Meer over Rotterdam The Hague Airport →