Categorieën

Service

Vrijwilligers bij de Frankelandgroep horen er écht bij 

Vrijwilligers bij de Frankelandgroep horen er écht bij 
Gezond

Vrijwilligers bij de Frankelandgroep horen er écht bij 

  • Advertorial
  • 22-04-2023
  • Gezond
Vrijwilligers bij de Frankelandgroep horen er écht bij 

SCHIEDAM - Ben jij dol op de natuur en wil je deze voorliefde graag met onze bewoners delen? Word dan vrijwilliger voor de natuurclub. Ben jij de vrijwilliger die graag met onze bewoners gaat schilderen, kaarten maken of mozaïeken? Dan is onze creatieve club misschien wel op zoek naar jou! Kom jij onze thuiswonende cliënten in Schiedam en Vlaardingen verblijden met een wekelijks bezoekje en een kopje koffie? Word dan maatje/buddy. Van chauffeur tot bestuurder van de rolstoelfiets en van tuinonderhoud tot wandelen, bakken en koken… de mogelijkheden om vrijwilligerswerk binnen de Frankelandgroep te doen zijn eindeloos!

Word vrijwilliger bij de Frankelandgroep! 

Of je nu gepensioneerd bent, (tijdelijk) uit het arbeidsproces bent of je naast je werk of school wilt inzetten voor mensen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken… je bent bij ons ontzettend welkom! En dat voel je. Je hoort er écht bij. Jij zet je in voor onze bewoners en cliënten en wij voor jou.
 

Waarom vrijwilligerswerk bij de Frankelandgroep? 

De redenen om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan, zijn heel divers. Mensen zoeken een nuttige invulling van de dag, willen een bijdrage leveren aan de maatschappij of zijn op zoek naar sociale contacten. Als vrijwilliger bij de Frankelandgroep maak je onderdeel uit van een trouwe club van zo’n 600 vrijwilligers, verspreid over vijf locaties. Een team dat weinig verloop kent, net als bij onze vaste medewerkers. En dat is niet voor niks! 

Meer weten over vrijwilligerswerk bij de Frankelandgroep?

Bekijk snel onze website. We hopen je snel te ontmoeten! 

Frankelandgroep

Sint Liduinastraat 10, Schiedam

Meer over Frankelandgroep →