Categorieën

Service

Wat laat u bewegen? Ontdek wat bij u past!

Wat laat u bewegen? Ontdek wat bij u past!
Gezond

Wat laat u bewegen? Ontdek wat bij u past!

  • Advertorial
  • 07-04-2022
  • Gezond
Wat laat u bewegen? Ontdek wat bij u past!

SCHIEDAM - Bewegen is belangrijk voor jong én oud. Bewegen houdt het lichaam soepel en zorgt voor een betere conditie van hart en bloedvaten. Door te bewegen maakt het lichaam endorfine aan en dit zorgt voor een gelukzalig gevoel en vermindert pijn. Reden genoeg dus om te gaan bewegen.

Ontdek watv bij u past

Bewegen moet vooral ook leuk zijn om te doen. Wilt u wel bewegen, maar weet u niet goed wat bij u past? Eveliene Annink is beweegcoach bij Argos Zorggroep en laat u kennismaken met verschillende sporten en spellen. Twaalf weken lang kunt u ervaren wat u het leukst lijkt om te doen. Is dat hockey? Of Ontspannen bewegen? 

Praktische informatie

Iedereen vanaf 65 jaar kan gratis en vrijblijvend meedoen. Er is een programma vastgesteld voor twaalf weken, waarbij u start met een fittest. Daarna volgt elke week een andere beweegactiviteit onder begeleiding van de beweegcoach. De lessen worden op drie verschillende momenten en locaties aangeboden:

* De Meerpaal (Willem de Zwijgerlaan 2 in Vlaardingen): Vanaf 11 april elke maandag van 11.30 – 12.15 uur
* Soenda (Soendalaan 2 in Vlaardingen): Vanaf 11 april elke maandag van 10.30 – 11.15 uur 
* Drie Maas Stede (Voorberghlaan 35 in Schiedam): Vanaf 8 april elke vrijdag van 15.00 – 15.45 uur

Kom erachter welke activiteit bij u past en doe gratis mee! U kunt zich opgeven bij de beweegcoach door te bellen naar T: 06 - 52 83 59 25 of te mailen naar E: [email protected].

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →