Categorieën

Service

Werkzaamheden aan op- en afritten A20

Werkzaamheden aan op- en afritten A20
Nieuws

Werkzaamheden aan op- en afritten A20

  • Redactie
  • 22-08-2022
  • Nieuws
Werkzaamheden aan op- en afritten A20

Er zijn allerlei omleidingen; foto: Rijkswaterstaat


REGIo - Van maandag 29 augustus tot en met donderdag 1 september werkt Rijkswaterstaat in de nacht bij de Holysingel en de op- en afritten van de A20. Deze vier nachten is tussen negen uur 's avonds en vijf uur 's ochtends ter hoogte van de A20 de Holysingel in beide richtingen voor al het verkeer afgesloten.

Ook de op- en afritten van de A20 zijn dicht. Alleen de oprit naar de A20 richting Rotterdam is open. Voor het (ver)plaatsen van geluidschermen langs de A20 heeft Rijkswaterstaat op verschillende plaatsen in- en uitritten voor het werkverkeer gemaakt. De in- en uitritten bij de Holysingel zijn niet meer nodig en worden weggehaald.

De Holysingel is in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer. Autoverkeer wordt omgeleid via de Lepelaarsingel. Fietsverkeer richting het noorden wordt ook omgeleid via de Lepelaarsingel. Fietsverkeer richting het zuiden wordt omgeleid via de Trekkade bij de Vlaardingervaart. Voetgangers kunnen via de Lepelaarsingel of de Trekkade lopen. Het fiets- en het voetpad richting het zuiden zijn op dinsdag 30 augustus ook overdag afgesloten.

Op maandag 29 en dinsdag 30 augustus verwijdert Rijkswaterstaat overdag, tussen negen en drie uur, de inrit aan de Burgemeester Heusdenslaan. Hiervoor is de rechter rijstrook op de Burgermeester Heusdenslaan afgesloten. Verkeer kan via de andere rijstrook langs het werk rijden.