Categorie├źn

Service

Winkelstraat Nolenslaan op Schiedam24

Winkelstraat Nolenslaan op Schiedam24
Winkelen

Winkelstraat Nolenslaan op Schiedam24

  • Redactie
  • 22-12-2019
  • Winkelen
Winkelstraat Nolenslaan op Schiedam24

SCHIEDAM - Schiedam24 verwelkomt Winkelstraat Nolenslaan op 'Onze Bedrijven'.

De Nolenslaan betekent gezellig winkelen, met voor ieder wat wils, gelegen in een wijk met een multiculturele bevolking. Met mensen die de smaak van thuis niet vergeten zijn, en in ere houden. Maar ook voor 'een lekker vissie', een nieuwe bril of wasmachine kunt u prima op de Nolenslaan terecht. Ook even iets lekkers eten of drinken behoort er tot de mogelijkheden. Het grootwinkelbedrijf maar ook kleine zelfstandigen hebben zich een plekje op de Nolenslaan verworven - en leegstand is er niet.

Maar gezellig is het er wel, eigenlijk altijd. Dezer dagen is 'de laan' gestoken in feestelijke verlichting. En ook vandaag, net als op alle zondagen, zijn de winkels geopend.

Ook in deze mooie feestelijke decembermaand staan de volgende winkeliers voor u klaar om u te ontvangen en van dienst te zijn:
Bakkerij Hicret, Kapsalon Hiwa, Opticien Paul Berg, Visspecialist Schiedam, Kwalitaria Nolenslaan, Zeeman, Plus van der Meer, Firat huishoudelijke artikelen, Slijter Beurs van Schiedam, Drogisterij Bergsen, Target Mart, Primera Nolenslaan, Lisa’s Kitchen, SAN supermarkt, Kwaliteitsbakker Herweijer, Radio West, Corona bloemen en planten, Tasty Food, Warszawa Supermarkt.

De Stylingfabriek Pijpfitter & Montage

Royaardsplein 41, Schiedam

Meer over De Stylingfabriek Pijpfitter & Montage →