Categorieën

Service

Winnaars oliebollenkleurplaat bekend

Winnaars oliebollenkleurplaat bekend
Winkelen

Winnaars oliebollenkleurplaat bekend

  • Advertorial
  • 28-12-2023
  • Winkelen
Winnaars oliebollenkleurplaat bekend


SCHIEDAM - 
Altijd feest als Nico Sterrenberg er weer is! De beste oliebollenbakker van Schiedam en omstreken. Schiedam Centrum heeft deze week in samenwerking met Nico de kleurplatenactie afgerond. Kinderen konden een kleurplaat halen bij de ondernemers en deze inleveren bij de heerlijk geurende oliebollenkraam op de Koemarkt. Nico trakteerde alle kleine bezoekers op vertoon van hun kunstwerk op een gratis bolletje. Dat was smullen!

"De actie is elke jaar weer een succes!",  vertelt Maurice Haverkamp, voorzitter Schiedam Centrum. "Nico is, naast een goede bakker, ook een enthousiast ondernemer, iets dat wij graag zien. Hij vindt het belangrijk dat de bezoekers worden verwend en wat is daarvoor nou een beter moment dan deze decembermaand? Maak een rondje met de kinderen en geniet van de lichtjes in onze binnenstad. Rust even uit op een bankje met zo'n lekkere warme bol of neem gezellig een zak mee naar huis."

De kleurplaatactie 
De prijswinnaars, van vier tot en met negen jaar, zijn inmiddels gebeld en halen hun waardebonnen begin januari op, om gelijk te gaan shoppen bij de ondernemers in de binnenstad.

De ondernemers in Schiedam Centrum wensen iedereen nog mooie dagen en een feestelijke jaarwisseling, met natuurlijk een oliebol van Nico Sterrenberg!