Categorie├źn

Service

Wonen in een voormalige brandweerkazerne

Wonen in een voormalige brandweerkazerne
Wonen

Wonen in een voormalige brandweerkazerne

  • Advertentie
  • 26-05-2023
  • Wonen
Wonen in een voormalige brandweerkazerne

SCHIEDAM - In de voormalige brandweerkazerne in Vlaardingen komen circa tien woningen. De oude ambulancekazerne gaat ruimte bieden aan twee woningen. Het middelste gedeelte, het vroegere onderkomen van de brandweerlieden, krijgt zes portiekwoningen. In de voormalige uitrukhal is er ruimte voor het realiseren van één a twee zogeheten ‘open plan’ woningen. In de fraaie brandweerkazerne worden totaal zes appartementen en een eengezinswoning te koop aangeboden, de overige woningen zijn al door de ontwikkelaar verkocht.

Een belangrijk onderdeel van de herbestemming vormt ook het renoveren van de gevels. In het archief van de gemeente Vlaardingen liggen de originele tekeningen. Bij de renovatie worden de oude gevels en gevelopeningen zoveel mogelijk in ere hersteld. Hiermee krijgt de voormalige brandweerkazerne aan de Hoflaan haar historische karakter terug.

Staat wonen in de brandweerkazerne op uw verlanglijst? Dan dient u snel te handelen. Tot vandaag twaalf uur is inschrijven voor een woning mogelijk. De prijsranges en plattegronden van de appartementen zijn bekend. 

De Witte Garantiemakelaars
Philippusweg 2
3125 AS Schiedam
E: [email protected]
T: 010 - 434 38 44
I: www.dewittegarantiemakelaars.nl

De Witte Garantiemakelaars

Philippusweg 2, Schiedam

Meer over De Witte Garantiemakelaars →