Categorie├źn

Service

Zet je organisatie in de kijker tijdens de Open Deuren Dagen

Zet je organisatie in de kijker tijdens de Open Deuren Dagen
Nieuws

Zet je organisatie in de kijker tijdens de Open Deuren Dagen

  • Advertorial
  • 17-06-2022
  • Nieuws
Zet je organisatie in de kijker tijdens de Open Deuren Dagen

SCHIEDAM - KLiK vrijwilligers nodigt jouw (maatschappelijke) organisatie uit de deuren te openen! 3 tot en met 8 oktober organiseert KLiK samen met lokale organisaties de Open Deuren Dagen. Iedereen kan in deze week een kijkje nemen bij talloze vrijwilligersorganisaties uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam en ervaren wat jouw organisatie in huis heeft!

Je bepaalt zelf op welke dag en op welk tijdstip je jouw deuren opent en welke activiteit(en) je aanbiedt. Je organiseert bijvoorbeeld een leuke buurtproeverij, een knutselactiviteit, een clinic of een workshop, of je geeft een rondleiding door je organisatie. Wees creatief in wat je organiseert, zolang een bezoeker maar een positieve indruk krijgt van jouw organisatie en zich welkom voelt. Het wordt een week vol ontmoetingen en leuke activiteiten. Doe ook mee en laat jouw organisatie zien aan de stad! Meld je organisatie vast aan via: Doe mee met de Open Deuren Dagen ~ KLiK (zie I: klikvrijwilligers.nl)

Wil je je extra goed voorbereiden op de Open deuren dagen schrijf je dan in voor de workshop ‘Supercharge je Open Deuren Dagen’. Maak het meeste van je deelname aan de Open Deuren Dagen ( de tips en ideeën zijn uiteraard ook bruikbaar voor andere evenementen). De sleutel tot succes is het organiseren van de juiste activiteit om bezoekers naar jouw organisatie te trekken. De Idea Company helpt jou graag om jouw activiteit tot een succes te maken door je te helpen de beste, leukste en creatiefste ideeën te verzinnen.

Inschrijven kan via Supercharge je Open Deuren Dagen! ~ KLiK (I: klikvrijwilligers.nl)

Dippel Muziekproductie & Advies

Rustenburg 14, Schiedam

Meer over Dippel Muziekproductie & Advies →