Categorieën

Service

Zonnige Stadskaravaan op De Loper

Zonnige Stadskaravaan op De Loper
Uit

Zonnige Stadskaravaan op De Loper

  • Redactie
  • 08-06-2024
  • Uit
Zonnige Stadskaravaan op De Loper

Foto's: Herman van Nieuwenhuizen

VLAARDINGEN - Wegens groot succes tijdens het Vlaardingen 750-feestjaar keerde vandaag het reizende festival De Stadskaravaan terug. Winkelcentrum De Loper was het eerste, feestelijke decor van een gratis festival vol muziek, theater, dans, kunst, cultuur, eten, drinken en veel meer. De Stadsgehoorzaal nodigde, samen met de culturele partners De Kroepoekfabriek (poppodium), Kade40 (kunst- en cultuurcentrum), Museum Vlaardingen, Bibliotheek de Plataan, Un1ek en Minters (jongerenwerk), iedereen uit om dit feest mee te komen vieren. Dat was niet aan dovemans oren gericht, want het was vandaag gezellig druk op De Loper, en het weer werkte ook mee.

Presentator, actrice en theatermaker Nhung Dam opende de middag om 13.00 uur en vervolgens was er van alles te beleven: wonderlijk straattheater, optredens van onder andere Pater Moeskroen, Dirk Scheele en de Vlaardingse talenten Alysha Deanne en The Undercover Heroes.

Kortom, een prima middag voor alle leeftijden en smaken, en een mooi voorproefje van wat er zoal te zien en te beleven valt komend seizoen in de Stadsgehoorzaal , Kade40 , Museum Vlaardingen en de Kroepoekfabriek 


Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →