Slachtoffer steekincident is 61-jarige Schiedamse

27-07-2020 112 Redactie


SCHIEDAM - Het slachtoffer van het steekincident gisteravond in de Toon Verheystraat in Groenoord is ene 61-jarige vrouw uit Schiedam.

Een politiewoordvoeder meldt collega's de vrouw gisteren kort na een melding rond kwart voor elf aantroffen op een parkeerplaats in de Toon Verheystraat. "Zij was aanspreekbaar."

Uit dat korte contact - de vrouw is naar het ziekenhuis gebracht en kon nog niet gehoord worden of aangifte doen - is de politie gebleken dat zij ruzie kreeg met een man, die haar meerdere malen stak. "Zij werd met name geraakt in haar schouder", aldus de politieman, die stelt dat de verwondingen gezien naar omstandigheden mee lijken te vallen, ook al was er veel bloedverlies. De vrouw is in het ziekenhuis nog steeds aanspreekbaar, zo kan hij melden.

Ook is duidelijk dat de vrouw en man elkaar kenden. De woordvoerder wil niet zeggen of daarmee de identiteit van de dader bekend is. "Al wat we kunnen zeggen is dat het onderzoek loopt. Ik hoop dat het volgende dat we kunnen melden is dat we de dader hebben aangehouden."

De politie is op zoek naar getuigen.

Zie ook dit artikel met foto's.
Gerelateerd