Veertien genomineerden voor Valentijnsprijs D66

06-02-2019 Politiek Redactie

De taart die naar Net Niet Genoeg ging


SCHIEDAM - Maar liefst veertien kandidaten werden D66 voorgesteld voor de Valentijnsprijs 2019.

In willekeurige volgorde zijn het: Soos Blauwhuis; Jozef Blans; SOBO; Argos Mobiel; Miranda, Sabine & Ray; de vrijwilligers van de buurtpreventie (winnaars 2018); ‘De onzichtbaren’; Willy Heikamp; Natascha Visser; Stichting J&S (winnaars 2016); De Rijnmondband; De vrijwilligers van ‘Hof van Zuid’; Apollo toneel; ‘Nabuurschap’.

De winnaar wordt op Valentijnsdag bekendgemaakt. D66-fractievoorzitter John van Sliedregt zal dan bij Soos Blauwhuis aan het Spinhuispad het juryrapport toelichten en de prijs, een taart, uitreiken. Vanaf half acht 's avonds zijn alle Schiedammers en anderen daarbij welkom.

D66 reikt de Valentijnsprijs sinds 2010 uit aan bewoners, clubs en verenigingen in de stad die op vrijwillige basis een positieve bijdrage aan de leefomgeving in onze stad hebben geleverd. D66 wil ermee de waardering uitdrukken voor diegenen die 'de eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun leefomgeving, zelf keuzes maken en actief zijn om hun doelen te bereiken, zonder meteen naar de gemeente te wijzen'. De Valentijnsprijs ging afgelopen jaar naar de vrijwilligers van de buurtpreventie, een jaar eerder naar stichting Net niet genoeg.Gerelateerd