Dat wordt omrijden...

28-08-2019 Wonen Redactie

HC Schiedam informeert zijn leden via Twitter over een alternatieve route

Laatste nieuws: Het Franciscus Vlietland blijft bereikbaar. "De gemeente zorgt ervoor dat door middel van rijplaten het ziekenhuis toegankelijk blijft en dat de hinder voornamelijk voor en na bezoekerstijden plaatsvindt", zo meldt het ziekenhuis.

Laatste nieuws: De spraakverwarring was vanmiddag compleet. Volgens wijktoezichthouder Herman Kriek gaat het toch om een afsluiting van vrijdagavond zeven uur tot maandagmorgen vijf uur.

Laatste nieuws: De oplettende lezer had het mogelijk al gezien, op het verkeersbord staat het aangegeven: de afsluiting voor asfalteringswerk aan de Churchillweg en verder is niet gedurende drie hele weekenden. Op vrijdag, zaterdag en zondag wordt vanaf zeven uur 's avonds gewerkt. Op de dag is de verkeersader voor verkeer toegankelijk.

SCHIEDAM - Een wegafsluiting gaat de komende weekenden in Schiedam zorgen voor veel extra kilometers. Fietsers en automoblisten kunnen dan de A20 niet meer passeren via de Churchillweg. En kom dan nog maar eens 'van noord naar zuid', of andersom.

Hockeyclub Schiedam waarschuwt zijn spelers en speelsters al: kom je uit Schiedam-Noord en wil je naar Harga, dan is de komende drie weekenden de Laan van Bol'Es de enige route om te gaan. Via de Vlaardingse Zwanensingel en de Lepelaarsingel kunnen weggebruikers dan 'keren' door onder de snelweg door te gaan en via de Burgemeester Heusdenslaan naar Harga te rijden. Dat zijn wel een paar kilometertjes extra, dus eerder van huis om op tijd op de training of bij de wedstrijd te zijn.

De afsluiting geldt steeds van vrijdagavond zeven uur tot maandagmorgen vijf uur. Voor Schiedammers die met de auto van zuid naar noord in de stad willen rijden, is de 's-Gravelandseweg natuurlijk de meest logische omleiding.

In de drie weekeinden wordt de Churchillweg vanaf de op- en afrit A20 tot het Sporthalviaduct en de Hargalaan geasfalteerd.

PS. Dit artikel is gewijzigd na eerste plaatsing - nu is wel bekend welk werk er wordt verricht.Gerelateerd