Categorieën

Service

Zaterdag 20 april

Zaterdag 20 april
Terug

Zaterdag 20 april

 • 20-04-2024
 • Agenda
 • Klootschieten

  De Lions Club Schiedam houdt vandaag het Schiedamsch Klootschietkampioenschap. Dit jaar is gekozen voor de Voedselbank Schiedam als goed doel.
  Bedrijven, families, scholen, politieke partijen en serviceclubs kunnen zich ook dit jaar weer aanmelden voor dit evenement. In totaal kunnen maximaal 24 teams strijden om de 'Grote Kloot' van Schiedam. De wedstrijd wordt gespeeld in en rondom het Julianapark. Om twee uur zullen alle deelnemende teams tegelijk van start gaan. Deelname per team (minimaal drie en maximaal vier personen) bedraagt € 150,00. Inschrijven kan via E: [email protected] of T: 06 -26112147.

 • Art Centre Schiedam

  Bij het Art Centre Schiedam is de tentoonstelling ‘Glinsteroogjes: De dichter! En vrienden’ te zien, georganiseerd door Kunst Werkt.
  Deze expositie is een eerbetoon aan Gerrit van Schuppen, de helft van het kunstenaarsduo SAGE, die vorig jaar op 14 mei op 72-jarige leeftijd overleed. Samenstellers zijn Aldo Hoeben en Saskia van Herwijnen, Gerrit’s levens- en kunstpartner in SAGE. De tentoonstelling omvat werken van Aldo Hoeben, Diet Wiegman, Helen White, Jet HH Crielaard, Marcel van Maele, Michel Snoep, PJ Roggeband, Renaat Ramon, Rob van der Ven, Sjef Henderickx en Yvon Koopman. 
  Geopend van een tot vijf.

 • Leeskring

  ‘Mystiek lichaam’ staat centraal vanochtend tijdens de Leeskring Nederlands Klassiekers vandaag. In het boek beschrijft Frans Kellendonk een jaar uit het leven van het gebroken gezin Gijselhart, dat model staat voor de Nederlandse samenleving aan het eind van de twintigste eeuw. Neerlandicus Hans Overheul bespreekt het boek. Van half elf tot half een in de Korenbeurs. Toegang vrij.


 • Wenneker Cinema

  20.00 uur: C'è ancora domani

 • Repair Café

  Repair Café in De 5 Molens, tussen half tien en twaalf uur. Aanmelding van een artikel ter reparatie kan tot uiterlijk elf uur.

 • Werk van de AKCS

  De leden van de stichting Amateur Kunstenaars Collectief Schiedam (AKCS) tonen hun werk in 'huize' Frankeland. Zo'n veertig kunstwerken zijn er dagelijks te zien.

 • Concert

  Chantantes laat voor het eerst van zich horen in de Westvest90-kerk. Het dameskoor brengt een divers repertoire onder de titel 'On the sunny side of the street'. Zie ook dit artikel.
  Aanvang acht uur, toegang vrij.