Categorie├źn

Service

Aandacht voor energielessen op basisscholen

Aandacht voor energielessen op basisscholen
Onderwijs

Aandacht voor energielessen op basisscholen

  • Advertorial
  • 19-10-2021
  • Onderwijs
Aandacht voor energielessen op basisscholen

SCHIEDAM - Op de Dag van de Duurzaamheid (dit jaar 8 oktober) is er een energieles bij De Taaltuin georganiseerd door Marel Educatie en Stichting Milieu Dichterbij (SMD). Bij deze les was er aandacht voor energiebesparing, waarin de leerlingen onder andere konden experimenteren met isolatiehuisjes.

Tijdens de Nationale Klimaatweek van 28 oktober tot en met 5 november zal er nog een energieles georganiseerd worden bij drie klassen van de Poldervaart.

Aanmelden voor de les

Wilt u zich als school ook nog aanmelden voor een energieles? De isolatiehuisjes zijn een mooie tool om de leerlingen mee te nemen in het energieverhaal. Meld u aan via de website I: www.parelsvanschiedam.nl bij Natuur & Milieu Aanbod onder de vermelding 'Energie & Energie besparen'. De energieles is uitsluitend voor leerlingen van de groepen 6 en 7.

Contact

Het Servicepunt Woningverbetering is te bereiken via T: 010-2191700 en E: [email protected]. Om op de hoogte te blijven voor updates over de lopende acties is het servicepunt ook te bereiken via de sociale media kanalen Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter @servicepuntwoningverbetering.

Het Servicepunt Woningverbetering is het loket in de stad waar huiseigenaren en Verenigingen van Eigenaren (VvE) terecht kunnen met vragen over woningverbetering, meer duurzaam maken van de woning en de fundering van de woning. Huiseigenaren kunnen bij het Servicepunt gratis en onafhankelijk advies krijgen. Op de vernieuwde site kan men naast informatie over funderingsproblemen ook informatie vinden over wegwerken van achterstallig onderhoud, het duurzaam maken van de woning en het goed laten functioneren van de VvE. Het Servicepunt is daarnaast sinds kort weer fysiek te bezoeken in het Stadskantoor.

Zie ook de Bedrijfspagina.

Servicepunt Woningverbetering

Stadskantoor, Stadserf 1, Schiedam

Meer over Servicepunt Woningverbetering →