Categorieën

Service

Aangepaste openings- en werktijden bij Irado vanwege hitte

Aangepaste openings- en werktijden bij Irado vanwege hitte
Wonen

Aangepaste openings- en werktijden bij Irado vanwege hitte

  • Advertorial
  • 08-08-2022
  • Wonen
Aangepaste openings- en werktijden bij Irado vanwege hitte

SCHIEDAM - De weerdeskundigen verwachten eind deze week weer hoge temperaturen. Daarom heeft Irado besloten de risico’s die deze hitte (vooral ‘s middags) met zich meebrengt voor de medewerkers zoveel mogelijk beperken. Van donderdag 11 augustus tot en met zaterdag 13 augustus zijn de werktijden aangepast en openen en sluiten de milieustraten eerder.

Met deze maatregelen willen we oververhitting en uitdroging bij onze medewerkers voorkomen, maar wel de dienstverlening naar inwoners op peil houden.

Maatregelen van 11 – 13 augustus

Alle milieustraten zijn geopend van zeven tot een uur 's middags. Kom op tijd want om een uur sluiten de hekken.
De inzameling van huishoudelijk afval start vroeger: vanaf half zeven. Zet op je vaste ophaaldag de kliko/minicontainer of rolcontainer om uiterlijk half zeven aan de straat.
Ook de grofvuilinzameling start vanaf half zeven. Zet ook deze spullen al vroeg aan de straat.
De medewerkers die het groen onderhouden en de reiniging in de gemeente verzorgen starten ook vroeg en werken vanaf half zeven.

Onze medewerkers werken deze dagen uiterlijk tot circa een uur 's middags. Andere maatregelen voor onze medewerkers zijn het verstrekken van drinkwater, ijs en zoute chips om het vocht- en zoutgehalte op peil te houden. En met de aanpaste werktijden kunnen onze medewerkers op tijd verkoeling zoeken. De klantenservice is zoals gebruikelijk van acht tot half vijf bereikbaar.

Irado

Fokkerstraat 550, Schiedam

Meer over Irado →