Categorieën

Service

Alzheimer Café in Schiedam: wees welkom! 

Alzheimer Café in Schiedam: wees welkom! 
Gezond

Alzheimer Café in Schiedam: wees welkom! 

  • Advertorial
  • 22-05-2023
  • Gezond
Alzheimer Café in Schiedam: wees welkom! 

SCHIEDAM - Heeft u te maken met geheugenproblemen of (beginnende) dementie of zorgt u voor een naaste met dementie? Wilt u meer informatie over deze ziekte, in gesprek komen met professionals en/of contact hebben met lotgenoten? 

U bent van harte welkom om naar het Alzheimer Café Schiedam te komen! De Frankelandgroep organiseert elke tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in Frankeland (Sint Liduinastraat 10, Schiedam) om 19.30 uur (inloop: 19.00 uur). 

De eerstvolgende edities vinden plaats op: 
* Dinsdag 13 juni | Gespreksthema ‘Omgaan met veranderd gedrag’. 
* Dinsdag 11 juli | Filmavond ‘The Father’. Deze aangrijpende en ontroerende Oscarwinnende film draait om de relatie tussen een alleenwonende vader met dementie (gespeeld door Anthony Hopkins, bekend van o.a. The Silence of the Lambs) en zijn dochter (gespeeld door Olivia Colman, bekend van o.a. The Crown, The Favourite).  
* Dinsdag 8 augustus | Theatervoorstelling door cabaretgroep ‘Het draait om mensen, nietwaar’. In deze voorstelling wordt de actualiteit over de (ouderen)zorg op een hilarische en soms ook confronterende manier in beeld gebracht. Met liedjes, gedichten en soms ook een korte sketch.  

Kosten
Toegang is vrij! Eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

Bezoek voor het volledige programma en de sprekers: www.frankelandgroep.nl/alzheimer-cafe.

Frankelandgroep

Sint Liduinastraat 10, Schiedam

Meer over Frankelandgroep →