Categorie├źn

Service

Arie-Hans neemt afscheid, Tannaz begint

Arie-Hans neemt afscheid, Tannaz begint
Gezond

Arie-Hans neemt afscheid, Tannaz begint

  • Advertentie
  • 21-02-2023
  • Gezond
Arie-Hans neemt afscheid, Tannaz begint

SCHIEDAM - Mogelijk hebben jullie het in de loop van de weken al voorbij horen komen, maar het is dan nu zover! Onze Arie-Hans, zeer gewaardeerde collega en al 38 jaar in het vak, gaat van zijn welverdiende pensioen genieten.

Arie-Hans Houdijk heeft in de loop van de jaren wel zeker drieduizend baby’s mogen aanpakken en heeft zelfs meermaals kinderen helpen verwelkomen in gezinnen waarvan hij van één van beide ouders zelf de geboorte eerder heeft begeleid. Wat een parel in de verloskunde gaat Aleida missen aan hem!

Af en toe zal hij nog inspringen tijdens de spreekuren, jullie kunnen hem dus nog tegenkomen, maar het stokje is nu overgedragen aan Tannaz Shojaei om zijn taken over te gaan nemen. Tannaz is geen nieuw gezicht bij Aleida. De afgelopen 4,5 jaar heeft zij zich al met ziel en zaligheid ingezet voor de cliënten van Aleida. Dit zal zij met evenveel plezier blijven doen. Tannaz is begonnen als student bij Aleida en heeft de kneepjes van ons mooie vak onder andere van Arie-Hans mogen leren. Een prima opvolger dus, waar velen al warme begeleiding van hebben mogen krijgen.

We wensen Arie-Hans een geweldige nieuwe fase in het leven toe, met meer tijd voor zijn vrouw Kaat, zijn kinderen en zijn kleinkinderen en wij bedanken hem voor alles wat hij heeft mogen beteken in de regio.

Aleida Praktijk voor Verloskunde

Broersvest 72 C, Schiedam

Meer over Aleida Praktijk voor Verloskunde →