Categorieën

Service

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger?

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger?
Gezond

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger?

  • Advertentie
  • 06-03-2020
  • Gezond
Ben jij die enthousiaste vrijwilliger?

VLAARDINGEN - Woon je in Schiedam, ga je graag met mensen om en wil je iets betekenen voor anderen? Dan is de Oproepcentrale op zoek naar jou! Met een uurtje per week kun jij al het verschil maken voor iemand, bijvoorbeeld door lekker samen uit wandelen te gaan of gezellig koffie te drinken.

Bij de Oproepcentrale zijn ruim tweehonderd vrijwilligers actief. Sommigen bouwen een gezellig contact op met mensen eenzaam zijn of die door hun ziekte of handicap weinig sociale contacten meer hebben. Andere vrijwilligers gaan lekker naar buiten met mensen die gebonden zijn aan hun rolstoel. Er zijn ook vrijwilligers actief die zich op inzetten om met hun eigen auto cliënten te begeleiden naar het ziekenhuis of de tandarts.

Zoals je leest, is vrijwilligerswerk bij de Oproepcentrale heel divers. Bovendien biedt de Oproepcentrale haar vrijwilligers interessante cursussen en leuke bijeenkomsten. Wil jij ons team van vrijwilligers versterken? Kijk dan op I: www.oproepcentrale.nl of neem contact met ons op via T: 010 - 427 81 77 of E: [email protected].

Dethos

Parkweg 73, Schiedam

Meer over Dethos →