Categorieën

Service

Betoverende sprookjesmusical Belle en het Beest

Betoverende sprookjesmusical Belle en het Beest
Uit

Betoverende sprookjesmusical Belle en het Beest

  • Advertorial
  • 18-05-2022
  • Uit
Betoverende sprookjesmusical Belle en het Beest

Belle en het Beest in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen; foto: Wim Lanser


VLAARDINGEN - Van Hoorne Entertainment brengt dit seizoen het - misschien wel meest - romantische volkssprookje naar het theater: Belle en het Beest. Over het slimme, sprankelende meisje Belle die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Op zondag 22 mei om 13.30 en 16.00 uur zie je deze recentelijk met een Musical Award bekroonde, magische familiemusical voor vier jaar en ouder in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Kaarten zijn te koop via I: www.stadsgehoorzaal.nl of via de Theaterkassa aan de Schiedamseweg 51, telefonisch: T: 010 434 05 00.

De sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment zijn al vele jaren op rij echte publiekstrekkers. Elk jaar brengen zij weer een ander sprookje naar het theater. Volgend seizoen is dit Assepoester (8 januari 2023 in de Stadsgehoorzaal) en komend weekend dus het heerlijke sprookje Belle en het Beest. Met betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hilarische scènes is Belle en het Beest de mooiste, meeste magische voorstelling voor de hele familie! En natuurlijk komt in dit kleurrijke koninkrijk ook het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus en Fien tevoorschijn die weer zorgen voor een flinke dosis beestachtig goede humor.

Iedere kleine theaterbezoeker is van harte uitgenodigd zijn of haar allermooiste kostuum aan te trekken en verkleed naar het theater te komen! Dan doe je namelijk mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak je kans op een betoverend sprookjespakket.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →