Categorieën

Service

Bibliotheek richt extra studieplekken in

Bibliotheek richt extra studieplekken in
Onderwijs

Bibliotheek richt extra studieplekken in

  • Advertorial
  • 26-04-2024
  • Onderwijs
Bibliotheek richt extra studieplekken in


SCHIEDAM – Met de eindexamens in zicht is het vinden van een rustige en geschikte studieplek cruciaal voor studenten en scholieren. De bibliotheek in de Korenbeurs, die bekend staat als een populaire studieplek, anticipeert op de toenemende vraag en opent vanaf begin mei extra studieplekken in de Korenzaal en de Beurszaal op de eerste etage. Deze uitbreiding is bedoeld om zoveel mogelijk studenten en scholieren een geschikte plek te bieden om zich voor te bereiden op hun examens. 

Studeren in de bibliotheek is gratis en je hoeft geen lid te zijn. Jongeren kunnen hier in alle rust werken zonder afleiding, maar hebben ook de mogelijkheid om indien nodig hulp te vragen aan medestudenten. Bovendien kunnen studenten gratis gebruikmaken van een scala aan studiemateriaal, waaronder examenbundels, atlassen en woordenboeken. Je hoeft geen plek te reserveren.

Praktische informatie

De bibliotheek biedt zeven dagen per week de mogelijkheid om te studeren, van tien tot vijf uur. Op donderdag is de bibliotheek zelfs geopend tot acht uur. Er zijn enkele feestdagen in mei waarop de bibliotheek gesloten zal zijn, namelijk op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei) en tijdens Pinksteren (zondag 17 mei en maandag 18 mei). Hoewel de zalen af en toe voor specifieke activiteiten nodig kunnen zijn, streeft de bibliotheek ernaar deze verstoringen tot een minimum te beperken. 

De Bibliotheek Schiedam wenst alle studenten succes met hun examens!


Bibliotheek Schiedam

Lange Haven 145, Schiedam

Meer over Bibliotheek Schiedam →