Categorieën

Service

Bibliotheek Schiedam: webinars in Week van de Mediawijsheid

Bibliotheek Schiedam: webinars in Week van de Mediawijsheid
Nieuws

Bibliotheek Schiedam: webinars in Week van de Mediawijsheid

  • Advertorial
  • 04-11-2021
  • Nieuws
Bibliotheek Schiedam: webinars in Week van de Mediawijsheid

SCHIEDAM - De Week van de Mediawijsheid , die morgen begint, staat in het teken van: Samen Sociaal Online. Diverse organisaties, waaronder de Bibliotheek Schiedam, staan stil bij wat we écht belangrijk vinden in de online wereld. Tijdens deze campagne worden twee online webinars georganiseerd door de Bibliotheek Schiedam. Kijk voor meer informatie op I: www.debibliotheekschiedam.nl.

Voor ouders en verzorgers van kinderen op de basisschool organiseert de bibliotheek op 9 november van 20 tot 21 uur een webinar over het mediagebruik van de kinderen. Denise Bontje van Mediasmarties geeft praktische tips over het mediagebruik van kinderen van acht tot twaalf jaar én laat zien hoe je media kunt inzetten om samen het gesprek te voeren en balans te creëren. 

Hoe weet je als ouder hoe je kind zich in het dagelijkse leven gedraagt? Offline is het al best ingewikkeld om zicht op het gedrag van je kind/jongere te hebben. Online lijkt nog ingewikkelder. Jacqueline Kleijer van Bureau Jeugd en Media geeft in dit webinar ouders inzichten en praktische tips over schermtijd, gamen, online seksualiteit, cyberpesten en hoe je alles in balans houdt.
De bibliotheek Schiedam organiseert op donderdagavond 11 november van 20 tot 21 uur deze webinar voor ouders van kinderen in het voortgezet onderwijs.

Aanmelden voor beide webinars kan via de website van de Bibliotheek Schiedam.

PS. Dit bericht is na eerste plaatsing gewijzigd: 11 november is een donderdagavond.

Bibliotheek Schiedam

Lange Haven 145, Schiedam

Meer over Bibliotheek Schiedam →