Categorieën

Service

Blikopener op vrijdag 18 november in De Kroepoekfabriek

Blikopener op vrijdag 18 november in De Kroepoekfabriek
Uit

Blikopener op vrijdag 18 november in De Kroepoekfabriek

  • Advertorial
  • 15-11-2022
  • Uit
Blikopener op vrijdag 18 november in De Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Deze keer een avond met een R&B, pop & hiphop randje. Vanuit allerlei hoeken van het land komen Abel, Zeno & kenjedie naar De Kroepoekfabroek om een toffe show te geven. Net als altijd is deze editie van Blikopener wederom gratis!

Abel is een 24-jarige artiest uit Arnhem. Eerder dit jaar bracht hij zijn debuutalbum “Lege Zaal” uit. Op het album brengt hij zijn leven op authentieke wijze in kaart. Zijn eerlijke teksten op eigen producties vormen een kwetsbaar maar krachtig geheel over liefde, verandering en volwassen worden. Zijn sound valt het best te omschrijven als alternatieve, jazzy hiphop.

Zeno is een artiest die zich begeeft op de plek waar creativiteit en catchiness elkaar ontmoeten. In zijn eigen playlist vind je een grote variatie aan genres en uiteenlopende artiesten- van Future to aan Bløf. Met deze brede muzieksmaak haalt hij inspiratie uit genres als pop-, trap-, singer-songwriter- en
rockmuziek. Deze mix heeft de jonge muzikant eigen weten te maken door een alternatief randje te combineren met een oprechte boodschap. Hiermee deed hij live ervaring op tijdens diverse performances waaronder WOOHAH!, 3FM & Zwarte Cross. Ook werkte hij samen met Jayh en kwam hij op de radar bij verschillende platforms als Xite & 3voor12. Dit is het startschot geweest van een mooie muzikale reis die nog lang niet op zijn eind is.

Kenjedie omschrijft zijn eigen muziek als volgt; ‘wat ik meemaak is al duizend keer gezien, ik schrijf het op en maak het algemener.’ We maken allemaal veel mee op onze reis door tijd en ruimte, het is gezond om een manier te vinden waarin we dit weer terug kunnen geven. Voor kenjedie zijn dit melodieën, harmonieën en frequenties. Muziek is het bewijs dat hij onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Geleid door wat het leven brengt zet hij zich in als instrument.

Blikopener: Abel, Zeno & kenjedie
Vrijdag 18 november
Open: kwart over acht| Aanvang: kwart voor negen
Toegang voor Blikopener is altijd geheel gratis

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2 A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →