Categorieën

Service

Charl Delemarre zingt Shaffy

Charl Delemarre zingt Shaffy
Uit

Charl Delemarre zingt Shaffy

  • Redactie
  • 06-02-2024
  • Uit
Charl Delemarre zingt Shaffy

SCHIEDAM - Singer-songwriter Charl Delemarre won al meerdere prijzen (o.a. De Grote Prijs van Rotterdam en De Grote Prijs van Nederland) met zijn gepassioneerde en persoonlijke muziek. Nu gebruikt hij zijn talent om een ode te brengen aan de legendarische Nederlandse componist, liedjesschrijver en acteur Ramses Shaffy. Het prachtige resultaat is op vrijdag 16 februari te zien en te horen in de Stadsgehoorzaal, kaarten zijn te koop bij de Theaterkassa (Schiedamseweg 51) of via stadsgehoorzaal.nl.

Voor de meesten zal Ramses Shaffy geen introductie behoeven, velen zullen hem kennen van zijn iconische nummers als Laat Me, Sammy en Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk En Bewonder. In 2009 gaf Rames zijn laatste openbare optreden in Rotterdam en in datzelfde jaar overleed hij op 76-jarige leeftijd. Charl Delemarre vindt dat het geweldige repertoire van Rames niet onbespeeld mag blijven en daarom vertolkt hij Ramses’ werk op bijzondere wijze. Hij vertelt verhalen over het leven van Shaffy, maar ook over zijn eigen leven aan de hand van Ramses’ muziek. Dit doet hij samen met een band vol met graag geziene gasten uit de Nederlandse muziekindustrie.

Over Charl Delemarre

Charl is een zeer talentvolle singer-songwriter, wiens eigen repertoire niet onopgemerkt blijft; je kunt hem kennen van nummers zoals Zonder Jou, Lichtelijk verlicht en Leef. In 2021 kwam zijn eerste album Paradijs uit en inmiddels is hij weer 2 EP’s aan het schrijven die dit jaar verwacht worden.

Charl Delemarre met Charl zingt Shaffy
Vrijdag 16 februari – 20:30 uur
Kaarten (€ 22,50 incl. consumptie) te koop via stadsgehoorzaal.nl