Categorieën

Service

Heroïne in Schiedam van straat gehaald

Heroïne in Schiedam van straat gehaald
Nieuws

Heroïne in Schiedam van straat gehaald

  • Redactie
  • 01-04-2024
  • Nieuws
Heroïne in Schiedam van straat gehaald


SCHIEDAM -  In de nacht van dinsdag op woensdag 26 op 27 maart zijn in een woning in Rotterdam drugs en middelen om drugs te bewerken in beslag genomen.

De politie ontving naar eigen zeggen 'informatie' dat er in een woning in Rotterdam vermoedelijk een partij harddrugs aanwezig waren. "Hierop is het pand doorzocht en werden er verdovende middelen dan wel versnijdingsmiddelen aangetroffen en in beslag genomen."

Verder werden er in de woning verschillende voorwerpen, zoals een pers, stempels en verpakkingsmaterialen – die gebruikt kunnen worden om verdovende middelen te bewerken – aangetroffen en in beslag genomen.

Voordat de instap plaatsvond, verliet een man de woning met in zijn hand een plastic tas die hij opborg in de kofferbak van zijn voertuig. Deze man is in Schiedam gecontroleerd en aangehouden. Na doorzoeking van de auto werden in een verborgen bergruimte meerdere kilo's heroïne aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte is zaterdag voorgeleid voor de rechter-commissaris. Hij blijft veertien dagen langer vastzitten.