Categorieën

Service

D&S Groep mede-eigenaar 22 appartementen in Bay House

D&S Groep mede-eigenaar 22 appartementen in Bay House
Wonen

D&S Groep mede-eigenaar 22 appartementen in Bay House

  • Redactie
  • 18-08-2023
  • Wonen
D&S Groep mede-eigenaar 22 appartementen in Bay House
 
SCHIEDAM - D&S Beleggingen in Onroerende Zaken kocht deze week samen met Welgelegen Monumenten 22 appartementen in het Rotterdamse Bay House. Het gaat om de huurappartementen die in het complex worden gerealiseerd.

Dit nieuwbouwproject aan de Rijnhaven wordt door D&S Groep (moederbedrijf van D&S Beleggingen in Onroerende Zaken) 'het meest prestigieuze appartementencomplex van de Maasstad genoemd'.

"We gaan twee typen appartementen verhuren op de tweede, derde en vierde verdieping van dit robuuste gebouw", aldus John van Doorn, directeur van D&S Groep. "Het gaat in totaal om een metrage van 1.576 vierkante meter." Het worden volgens hem duurzame appartementen, want Bay House haalt de warmte én koude uit de grond met een installatie voor warmte- en koudeopslag. “De toekomstige huurders mogen gebruikmaken van bijzonder ingerichte gezamenlijke ruimtes van de Bay House, zoals de exclusieve tuin op het dak", zegt Pieter de Boer, directeur van Welgelegen Monumenten, onderdeel van Perridon Holdings. "Terrasjes, hippe restaurants en theaters zijn er binnen handbereik. Het Rijnhaven District is een dynamische plek om te wonen, te werken en recreëren.” De geplande opleverdatum van de huurappartementen is 1 december dit jaar. 

D&S Groep en Perridon Holdings bouwen naast hun eigen portefeuilles sinds 2018 samen aan een strategische vastgoedportefeuille in de omgeving van Rotterdam en in Zuid-Limburg.