Categorieën

Service

Dansvoorstelling Tides voert je mee naar andere wereld

Dansvoorstelling Tides voert je mee naar andere wereld
Uit

Dansvoorstelling Tides voert je mee naar andere wereld

  • Advertorial
  • 14-10-2022
  • Uit
Dansvoorstelling Tides voert je mee naar andere wereld

SCHIEDAM - Joop Oonk, artistiek directeur van Misiconi, presenteert aanstaande donderdag de dansvoorstelling Tides in de Vlaardingse Stadsgehoorzaal. Samen met de dansers van Misiconi, zowel met als zonder beperking, toont ze een alternatieve realiteit waarbinnen ongelijkheid de grootste troef is. 

Tides is een installatie-voorstelling geïnspireerd door de schoonheid van natuur, waarin dansers met en zonder een beperking je meevoeren naar een andere wereld. De voorstelling gaat over hoe we als mens overrompeld kunnen worden door schoonheid die groter is dan onszelf. Hoe wij als mens in contact staan met onze innerlijke zelf en de natuur om ons heen en welke emoties die verbinding met de natuur bij ons kunnen opwekken. Laat de zintuigen prikkelen en geef je over aan de dansers die je vergezellen op een reis door de eigen binnenwereld. Alles stroomt en is constant in beweging. Wanneer je een moment neemt voor verstilling en verwondering, gaat er een nieuwe wereld open.

Neem plaats in de installatie, laat je onderdompelen in deze theatrale ervaring en betoveren door de sferische klanken live gespeeld door muzikant Soheil Shayesteh.

Misiconi Dance Company met Tides
Donderdag 20 oktober – 19.30 uur
Kaarten zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/tides

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →