Categorieën

Service

De 5 Molens dementievriendelijk

De 5 Molens dementievriendelijk
Gezond

De 5 Molens dementievriendelijk

  • Advertentie
  • 22-03-2023
  • Gezond
De 5 Molens dementievriendelijk

Johan van Sevenhuijsen reikt, in het bijzijn van wethouder Zwang, het vignet dementievriendelijk uit aan Lisette van den Heuvel; foto: gemeente Schiedam/Seniorenwelzijn.


SCHIEDAM - Maandag 20 maart ontving Lisette van den Heuvel, directeur-bestuurder Stoed en Seniorenwelzijn, uit handen van Johan van Sevenhuijsen, Alzheimer Nederland, het vignet Dementievriendelijk ten behoeve van locatie De 5 Molens.    

“Wij zijn trots dat De 5 Molens dit vignet heeft ontvangen. Dit is voor ons de erkenning dat onze medewerkers en vrijwilligers mensen met geheugenproblemen en dementie herkennen en hiernaar weten te handelen. Zo zorgen zij ervoor dat mensen met geheugenproblemen en/of dementie zo goed mogelijk mee kunnen blijven doen in de maatschappij”, aldus Lisette van den Heuvel.

De overhandiging gebeurde tijdens de kennismarkt Dementie en onder het toeziend oog van wethouder Petra Zwang en bijna honderd inwoners en professionals uit Schiedam. Tijdens indrukwekkende workshops en informatieve gesprekken met mede-inwoners en professionals van elf organisaties deden zij kennis op over geheugenproblemen, beginnende dementie en mogelijkheden voor advies en begeleiding. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor mensen met geheugenproblemen of een diagnose beginnende dementie? Neem contact op met Mirjam Dijkstra, Welzijnsadviseur op T: 06 - 57 31 46 24 of via E: [email protected].


Seniorenwelzijn

Nieuwe Damlaan 818, Schiedam

Meer over Seniorenwelzijn →