Categorie├źn

Service

De beste en gezondste wensen voor het nieuwe jaar

De beste en gezondste wensen voor het nieuwe jaar
Gezond

De beste en gezondste wensen voor het nieuwe jaar

  • Advertentie
  • 01-01-2023
  • Gezond
De beste en gezondste wensen voor het nieuwe jaar

SCHIEDAM - Allereerst willen wij van Beyond Fighting iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar toewensen.

De afgelopen jaren waren zeer aparte jaren waarin wij met z’n allen een paar keer onverwachts te maken hebben gekregen met een lockdown. Deze lockdowns en andere heftige gebeurteissen van het afgelopen jaar hebben voor vele mensen en zware impact gehad, zowel fysiek als mentaal.

Daar gaan we verandering in brengen en wel vanaf vandaag: zes maanden gratis voedingsregistratiesoftware.

Iedereen die voor 15 januari bij ons lid word, krijgt niet een, niet twee maar zes maanden lang gratis gebruik van onze voedingsregistratiesoftware.
Met deze handige tool kun je voedingsschema’s aanmaken en jouw voeding registreren. De verbrandde calorieën van onze trainingen worden ook dagelijks meegenomen is jouw app. Dit is het enige voedingshulpmiddel dat helemaal afgestemd is op jou en niet op basis statistieken.

Zo heb je een middel dat jou helpt gezonder te leven, de meest efficiënte manier voor wie op weg wil naar een gezondere leefstijl.

Extra gratis proefles

Ook krijg iedereen die zich aanmeldt voor 15 januari niet een, maar twee proeflessen helemaal gratis. Zo kun je onze kickboxfitles en onze combinatieles bootcampfit / bokszakfit uitproberen.

Wil jij dit jaar goed beginnen, meld je dan hier aan voor een proefles.

Beyond Fighting is aangesloten bij de beroepsgroep van voedingsconsulenten en adviseert klanten alleen volgens de Richtlijnen Goede Voeding, de Voedingsnormen, en de Beweegrichtlijnen van de gezondheidsraad.

Beyond Fighting

Zoomweg 2, Schiedam

Meer over Beyond Fighting →