Categorieën

Service

De bibliotheek is open, kom langs!

De bibliotheek is open, kom langs!
Uit

De bibliotheek is open, kom langs!

  • Advertorial
  • 10-01-2022
  • Uit
De bibliotheek is open, kom langs!

SCHIEDAM – Het lijkt misschien raar, maar de bibliotheek is in de lockdown open. Open om te lezen, om te leren, om te ontmoeten en te ontdekken. Open, omdat de bibliotheek belangrijk is en essentiële dienstverlening aanbiedt, zoals ondersteuning bij de Coronacheck-app en aanvragen waarbij je je Digid nodig hebt.

De Bibliotheek Schiedam beseft maar al te goed dat dat niet 'gewoon' is in deze sombere tijden. De bibliotheek is zich erg bewust van deze maatschappelijk verantwoordelijkheid en zal altijd een veilige en inspirerende thuishaven zijn voor alle Schiedammers.

De horeca schenkt alleen 'coffee to go' en er zullen ook geen evenementen of bijeenkomsten meer plaatsvinden. Wel kun je boeken lenen, kranten en tijdschriften lezen en studeren of werken op anderhalve meter. Daarbij is het belangrijk dat bezoekers de volgende spelregels in acht nemen:

Heb je klachten (koorts, neusverkouden, hoesten of benauwdheid), blijf dan thuis.
* Bescherm jezelf en anderen; houd 1,5 meter afstand.
* Draag een mondkapje.
* Voor een bezoek aan de bibliotheek is geen coronatoegangsbewijs nodig. Op de website kun je de openingstijden van alle locaties van de Bibliotheek Schiedam opzoeken.

Wees welkom, tot ziens in de bibliotheek!

Bibliotheek Schiedam

Lange Haven 145, Schiedam

Meer over Bibliotheek Schiedam →