Categorieën

Service

De Nolenslaan klaar voor Vaderdag

De Nolenslaan klaar voor Vaderdag
Winkelen

De Nolenslaan klaar voor Vaderdag

  • Advertentie
  • 19-06-2020
  • Winkelen
De Nolenslaan klaar voor Vaderdag

SCHIEDAM – Winkelstraat de Nolenslaan is helemaal klaar voor Vaderdag.

De hele straat is weer versierd met tachtig mooie vlaggetjes. Wij hangen namelijk graag de vlag uit voor ons trouwe publiek. Zijn blij dat ook in deze moeilijke Coronaperiode, waar iedereen op zijn haar of zijn manier mee omgaat, de winkelstraat bezocht is blijven worden.

Er zijn winkels die hun omzet hebben zien verbeteren, maar de meeste zijn bezig om de opgelopen achterstand in te halen. Ook zien we nog steeds dat twintig procent minder bezoekers op de Nolenslaan, gevolgen voor de winkeliers heeft. Maar we hopen dat dit snel weer rechtgetrokken gaat worden.

Bijzonder blij zijn we dat ons prachtige restaurant, lunchroom Lisa’s Kitchen, weer opengaat. En hoe: zeven dagen in de week van negen uur ‘s ochtends tot acht uur ‘s avonds staan zij voor u klaar, om u te verrassen met heerlijke gerechten of gewoon een kopje thee of koffie met wat lekkers. Dus kom weer eens langs en rust uit op hun extra grote terras.

Natuurlijk zijn alle winkels klaar om vader zondag op Vaderdag te verwennen, bij al onze winkels zijn er prachtige, leuke, heerlijke of ondeugende cadeautjes voor vader te koop.

De kwaliteit van de Nolenslaan is toch dat voor echt iedereen er alles te koop is. De Nolenslaan heeft het allemaal.


De Stylingfabriek Pijpfitter & Montage

Royaardsplein 41, Schiedam

Meer over De Stylingfabriek Pijpfitter & Montage →