Categorieën

Service

De Stadsgehoorzaal kijkt uit naar opening seizoen

De Stadsgehoorzaal kijkt uit naar opening seizoen
Uit

De Stadsgehoorzaal kijkt uit naar opening seizoen

  • Advertorial
  • 02-08-2022
  • Uit
De Stadsgehoorzaal kijkt uit naar opening seizoen

Tijdens het UITterras kunnen bezoekers tussen één en zes uur in het Oranjepark proeven van alles wat het aankomende culturele seizoen te bieden heeft; foto: Ton Delfos Fotografie


VLAARDINGEN - Deze week begint het Zomerterras! Heerlijk drie weekenden op rij 'terrassen' met elkaar in het Vlaardingse Oranjepark.

Op de laatste Zomerterras zondag wordt het nieuwe culturele seizoen zoals vanouds geopend met het UITterras, georganiseerd door de Stadsgehoorzaal in samenwerking met andere Vlaardingse cultuuraanbieders en -aanbidders. Naast een groot aanbod aan previews van theatervoorstellingen uit het programma van de Stadsgehoorzaal, verzorgen zij tijdens het UITterras ook De Proeftuin, straattheater en een info-uurtje voor nieuwe vrijwilligers. Het volledige programma van het (gratis toegankelijke) UITterras is te vinden op I: stadsgehoorzaal.nl/programma.

Tijdens het UITterras kunnen bezoekers tussen één en zes uur in het Oranjepark proeven van alles wat het aankomende culturele seizoen te bieden heeft. Naast een groot aanbod aan previews van theatervoorstellingen uit het programma van de Stadsgehoorzaal, verzorgt de Stadsgehoorzaal tijdens het UITterras ook De Proeftuin. Hier krijg je de smaak van cultuur te pakken! Bezoekers kunnen de hele middag langs gaan bij de tenten van diverse Vlaardingse culturele instellingen, verenigingen en organisaties zoals Museum Vlaardingen, KADE40, Bibliotheek de Plataan, Vlaardingen750, Masamuda, Molen Aeolus, Urban Haring Run, Festival Onder De Linden, Winterterras, Acteer & Meer en Showbrassband Thalita. Ook worden bezoekers doorlopend verrast met spetterend straattheater, dit zal gegarandeerd een unieke ervaring zijn. De Stadsgehoorzaal adviseert om je ogen én oren goed open te houden als je op het festivalterrein bent.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het jou leuk in aankomend cultureel seizoen mee te helpen bij evenementen in Vlaardingen en anderen daarmee een onvergetelijke ervaring te bezorgen? Dan nodigt directeur Renske Verbeek jou uit voor het Info-uurtje over de vrijwillige StadsCrew op het UITterras om drie uur. Het volledige programma van het UITterras is te vinden op I: stadsgehoorzaal.nl/programma.

UITterras
Zondag 21 augustus om één uur
Gratis toegang tot het festivalterrein in het Oranjepark

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →