Categorieën

Service

Derde editie van Natuurlijk Netwerken bij Weij

Derde editie van Natuurlijk Netwerken bij Weij
Gezond

Derde editie van Natuurlijk Netwerken bij Weij

  • Advertorial
  • 07-05-2024
  • Gezond
Derde editie van Natuurlijk Netwerken bij Weij

SCHIEDAM - Nieuwe connecties maken, ideeën uitwisselen, gezamenlijke problemen bespreken en uitnodigingen delen... Met informele netwerkbijeenkomsten 'Natuurlijk Netwerken' wil het Fonds Schiedam Vlaardingen eo. groene non-profit organisaties in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam met elkaar in contact brengen en laten kennismaken met de diverse groene locaties in de regio.

Na eerdere edities in Schiedam en Vlaardingen, vindt de derde bijeenkomst op 23 mei aanstaande plaats bij Weij: een circulaire plek in Maassluis met een zelfoogsttuin (De Groentemeester) en een voedselbos en lunchlocatie in aanbouw. Voedselbos Weij is in grote mate gericht op recreatie in combinatie met productie, educatie en onderzoek. Bij lunchlocatie Weij Streekproeverij wordt de oogst uit de tuin en bos straks direct verwerkt tot de lekkerste gerechten. Op 23 mei zorgt de voorloper van Weij Streekproeverij: de Weij Bar voor een hapje en een drankje. 

Heeft uw groene organisatie geen uitnodiging gehad, maar wilt u graag wel deelnemen aan de netwerkbijeenkomst? Meld u zich dan hier aan. Aanmelden (maximaal twee personen per organisatie) kan nog tot en met 15 mei.

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Schiedamseweg 53, Vlaardingen

Meer over Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. →