Categorieën

Service

DHG verhuurt kantoor en ligplaatsen aan Boluda

DHG verhuurt kantoor en ligplaatsen aan Boluda
Nieuws

DHG verhuurt kantoor en ligplaatsen aan Boluda

  • Redactie
  • 07-04-2022
  • Nieuws
DHG verhuurt kantoor en ligplaatsen aan Boluda

SCHIEDAM - Het Schiedamse vastgoedbedrijf DHG heeft onlangs een overeenkomst gesloten met Boluda Towage Rotterdam BV voor de huur van zo'n 449 m² kantoorruimte en zes ligplaatsen voor sleepboten.

DHG heeft op de Havenstraat diverse kantoorgebouwen en bedrijfspanden ontwikkeld en verhuurd aan overwegend bedrijven uit de maritieme sector. Met de verhuur aan Boluda Towage Rotterdam BV zijn alle recent leeggekomen ruimtes direct weer verhuurd. Ter uitbreiding van dit maritieme cluster start DHG in dezelfde straat nog dit jaar met een nieuwe bedrijfsontwikkeling op het kavel van het voormalige Linde gas kantoor dat eind vorig jaar werd gekocht.

Boluda Towage is een wereldleider in maritieme diensten en biedt sleepdiensten op maat, Boluda Towage opereert wereldwijd en exploiteert een vloot van meer dan driehonderd sleepboten in honderd havens en negentien landen in Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Boluda Towage Rotterdam BV is een dochteronderneming van Boluda Towage Europe, de Noordwest-Europese tak van het wereldwijde Boluda Towage. Het kantoor van Boluda Towage Europe is gevestigd aan de Waalhaven in Rotterdam.

Met de verhuizing van Boluda Towage Rotterdam BV naar de nieuwe locatie aan de Havenstraat in Schiedam, zijn de lokale operationele en commerciële activiteiten nauw verbonden met het werk in de Rotterdamse haven.