Categorie├źn

Service

Dirigent Dominic Seldis presenteert: Music, Maestro!

Dirigent Dominic Seldis presenteert: Music, Maestro!
Uit

Dirigent Dominic Seldis presenteert: Music, Maestro!

  • Advertorial
  • 10-03-2022
  • Uit
Dirigent Dominic Seldis presenteert: Music, Maestro!

Dominic Seldis laat geen gelegenheid voorbijgaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk publiek; foto: Mark Engelen


VLAARDINGEN - Na het daverende succes van vorig seizoen, staat de energieke Britse contrabassist, dirigent, jurylid en presentator Dominic Seldis samen met zijn orkest op zaterdag 12 maart om 20.15 uur weer in de Stadsgehoorzaal garant voor “an entertaining and spectacular musical journey”.

Zijn tweede show Music, Maestro! zit vol persoonlijke verhalen, verbluffende videobeelden, prachtige muziek én humor. Zorg viaI:  https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/dominic-seldis dat je erbij bent en wie weet ben jij de geluksvogel die tijdens de voorstelling voor even dirigent mag zijn!

Dominic Seldis laat geen gelegenheid voorbijgaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk publiek. Zijn voorstelling Music, Maestro! is een uniek muzikaal avontuur. Het is een combinatie van populaire muziek gespeeld door negen (klassieke) muzikanten van wereldklasse, Britse humor en prachtige (licht)projecties. Of zoals Dominic zelf zegt: “Er komen drie dingen in naar voren die ik vaak doe: bas spelen, praten en dirigeren. Ik beloof je dat je straks een man van middelbare leeftijd ziet, met licht overgewicht, die óntzettend zijn best doet om een beetje grappig te zijn én je de beste muzikale avond ooit te geven.”

Dominic Seldis – Music, Maestro!
Zaterdag 12 maart – 20.15 uur
Kaarten (35 euro) via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/dominic-seldis

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →