Categorieën

Service

Eerste startersinformatieavond groot succes

Eerste startersinformatieavond groot succes
Wonen

Eerste startersinformatieavond groot succes

  • Advertorial
  • 28-09-2023
  • Wonen
Eerste startersinformatieavond groot succes

SCHIEDAM - Woensdag 27 september organiseerden Fundament Financieel Advies en 3D Makelaars een informatieavond voor starters op de woningmarkt. In het gezamenlijk kantoor aan de Gerrit Verboonstraat 17 te Schiedam waren diverse starters te gast, welke persoonlijk werden geïnformeerd over al hetgeen er komt kijken bij het kopen van een eerste eigen woning.

Zo werd er door de financieel adviseurs van Fundament Financieel Advies stilgestaan bij de mogelijkheden van een starterslening en werd er inzichtelijk gemaakt welke maandlasten bij een bepaalde woning horen. De makelaars van 3D Makelaars vertelden de gasten onder meer alles over het aankoopproces, 
het belang van een goede VvE en over de meerwaarde van een aankoopmakelaar.

Het moment van deze startersinformatieavond was uiteraard niet zomaar gekozen, immers staat zaterdag 30 september de NVM Open Huizen Dag op de agenda. De NVM Open Huizen Dag is van 11.00 tot 15.00 uur, waarbij je vrijblijvend en zonder afspraak de deelnemende huizen kan bezichtigen.

Heb jij de eerste editie van de startersinformatieavond gemist maar ben je wel nieuwsgierig naar wat er in jouw situatie mogelijk is? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak via deze link of neem contact met ons op via T: 010-4608901.  

Namens de teams van Fundament Financieel Advies en 3D Makelaars wensen wij alle deelnemers en bezoekers van de NVM Open Huizen Dag heel veel succes en plezier! 


3D Makelaars

Gerrit Verboonstraat 17, Schiedam

Meer over 3D Makelaars →