Categorieën

Service

Energiecafé 15 maart: Energieprijzen? 

Energiecafé 15 maart: Energieprijzen? 
Nieuws

Energiecafé 15 maart: Energieprijzen? 

  • Advertentie
  • 25-02-2023
  • Nieuws
Energiecafé 15 maart: Energieprijzen? 

SCHIEDAM - Je kunt wel zeggen dat de meeste huishoudens in Nederland druk zijn met de energierekening, als nooit te voren. Wat betalen we voor onze energie? Wat kunnen wij er individueel en collectief aan doen om die kosten zo laag mogelijk te houden? Meer hierover op woensdagavond 15 maart bij Excelsior’20. 

Jan Wegman, energiehandelaar en bestuurslid bij Excelsior’20, legt uit hoe prijsvorming op de energiemarkt tot stand komt. Wat zijn de verschillen tussen vaste tarieven, variabele tarieven en dynamische tarieven? Wegman legt uit welk energiecontract handig is als je zelf zonnepanelen hebt. En vooral: wat is er nog meer mogelijk om zelf om met elkaar te doen?

Het Energiecafé vindt plaats bij Excelsior’20. De cricket- en voetbalclub heeft zelf veel geïnvesteerd in duurzaamheid: infraroodverwarming, een warmtepomp voor de douches, vijfhonderd zonnepanelen en energieopslag. Allemaal geleverd en geïnstalleerd door lokale bedrijven. De vervolgstap is dat Excelsior’20 met een pilot wil testen of het Zelflevering+ model voor hen leidt tot een betere opbrengst. Vanuit Energiek Schiedam begeleiden we de club hierbij. 

Het belooft een zeer informatief én relevant Energiecafé te worden, dus kom allen. Aanmelden kan via ons mailadres [email protected]. Locatie: R.K.S.V. Excelsior ’20, Sportpark Thurlede, Parkweg 415, Schiedam. 

Energiek Schiedam

Lange Haven 106, Schiedam

Meer over Energiek Schiedam →