Categorie├źn

Service

Excelsior'20 verliest opnieuw

Excelsior'20 verliest opnieuw
Sport

Excelsior'20 verliest opnieuw

  • Redactie
  • 03-03-2024
  • Sport
Excelsior'20 verliest opnieuw


VOETBAL - Excelsior'20 is het even kwijt. Na de eerste nederlaag van het seizoen vorige week bij HVC'10, moesten de Schiedammers ook gisteren de punten aan de tegenstander laten. Thuis tegen het Vlaardingse Victoria'04 werd het 0-2.

Na een minuut of twintig viel de 0-1, kort voor het eindsignaal de 0-2. Excelsior'20 had de meeste aanvallende intenties, maar wist de Vlaardingse keeper maar zelden echt op de proef te stellen. Ook al omdat de Schiedammers twee spelers met rood zag vertrekken (Victoria'04 kwam met tien man van het veld).

HVC'10 won met 2-3 bij middenmoter Vierpolders en is Excelsior'20 tot op een punt genaderd.

Kethel Spaland speelde eveneens in Vlaardingen; bij CWO werd door geen van beide ploegen gescoord. Kethel Spaland blijft zo middenmoter in de Derde Klasse D

Hermes-DVS, die andere Schiedamse lijstaanvoerder, won gisteren wel. In de Vierde Klasse E won de koploper met 0-2 van de nummer drie, BZC/Zuiderpark, met twee goals voor rust. Nummer twee Zestienhoven won ook en blijft op vijf punten.

PPSC won voor de tweede keer achter elkaar, thuis tegen Egelantier Boys. De Thurledeploeg kwam op 1-0 voor, maar de Rotterdammers stonden bij rust met 1-2 voor. De Schiedammers bogen die stand om naar 3-2, maar Egelantier Boys maakte gelijk, een kwartier voor tijd. Het duurde tot de extra tijd voor PPSC de overwinning naar zich toetrok: 4-3. De ploeg staat nu zevende.

HBSS verloor in en tegen Monster met 2-1. Bij rust stonden de Schiedammer met 2-0 achter. Zij staan nu op de ranglijst van de Tweede Klasse D negende.

SVV pakte in de Vijfde Klasse A een punt tegen Buytenpark. De Schiedammers pakten een 2-0 voorsprong, na de rust (bereikt bij 2-1) maakten de Zoetermeerders twee goals. Zodat SVV in de handen kneep kort voor het eindsignaal nog de 3-3 te kunnen maken.