Categorieën

Service

Films kijken in de Plantage

Films kijken in de Plantage
Uit

Films kijken in de Plantage

  • Redactie
  • 29-08-2020
  • Uit
Films kijken in de Plantage

Foto: Film in 't Park


SCHIEDAM - Film in ’t Park krijgt een 2020-editie. Komende donderdag, vrijdag en zaterdag worden in de Plantage films vertoond. 

Het wordt niet gratis genieten van in totaal drie films onder de sterrenhemel: kaarten à zes euro per avond zijn alleen digitaal van tevoren aan te schaffen,net als consumpties. Net als het beperken van het aantal zitplaatsien gebeurt dit met het oog op de bestrijding van de Coronaverspreiding. De organisatie van Film in 't Park zorgt voor stoelen.

Op donderdag wordt de film The Peanut Butter Falcon vertoond, een 'geestige avonturenfilm rond een jongen met Downsyndroom. De jongen heeft het in zijn hoofd gehaald professioneel worstelaar te worden. Te typeren als 'vriendschapsfilm', aldus de organisatie. Een dag later 'draait' Jojo Rabbit., waarin een Berlijns jongetje ontdekt dat zijn moeder op zolder een Joods meisje verbergt, terwijl Jojo enthousiast lid van de Hitlerjugend is

Op zaterdag is The Gentlemen te zien. Daarin beheert Amerikaanse drugsbaas in Londen een reusachtig wiet-imperium. Uiteraard zijn er kapers op de kust. "Een weelderig vormgegeven misdaadcomedy", aldus de organisatie Film in 't Park.