Categorieën

Service

Filosofisch groepsgesprek over thema 'vrije tijd'

Filosofisch groepsgesprek over thema 'vrije tijd'
Gezond

Filosofisch groepsgesprek over thema 'vrije tijd'

  • Advertorial
  • 17-06-2024
  • Gezond
Filosofisch groepsgesprek over thema 'vrije tijd'

Stel jezelf een vraag; beeld: het Denklokaal Rotterdam


SCHIEDAM - De Bibliotheek Schiedam organiseert in samenwerking met het Denklokaal Rotterdam iedere maand een filosofisch groepsgesprek over een actueel thema. In juni gaat het Filosofisch Café dieper in op het thema 'vrije tijd', vooruitkijkend naar de zomervakantie. Zet je hersenen eens aan het werk en ontdek jouw filosofische denkhouding.

Het thema 'vrije tijd' is het laatste gespreksonderwerp van deze filosofische reeks in de Korenbeurs op zondag 30 juni (11.00-12.30 uur). Deelnemers kunnen nadenken over het begrip ‘vrije tijd’, de waarde ervan en hoe deze in te vullen. Na een korte inleiding nodigen we iedereen uit om zelf na te denken over een prikkelende stelling en daarover met elkaar in gesprek te gaan.

Ontwikkel ‘n filosofische denkhouding
Het Denklokaal Rotterdam is opgericht door filosofisch practici uit Rotterdam en omstreken. Het Denklokaal Rotterdam begeleidt mensen bij het ontwikkelen van een filosofische denkhouding en bij het verfijnen én versterken van hun denken.

Het Filosofisch Café wordt gratis aangeboden, maar meld je van tevoren wel even aan via de website van de bibliotheek, I: www.debibliotheekschiedam.nl.


Bibliotheek Schiedam

Lange Haven 145, Schiedam

Meer over Bibliotheek Schiedam →