Categorieën

Service

Fonds organiseert cursus voor besturen

Fonds organiseert cursus voor besturen
Wonen

Fonds organiseert cursus voor besturen

  • Advertentie
  • 03-08-2017
  • Wonen
Fonds organiseert cursus voor besturen
VLAARDINGEN - Het goed besturen van een vrijwilligersorganisatie vraagt veel van de bestuursleden. Eens in de zoveel tijd bij elkaar komen voor een vergadering is niet voldoende. Er worden eisen gesteld aan een bestuurder, er zijn taken en verantwoordelijkheden en de bestuursleden moeten de achterban betrokken houden. In een cursus die wordt georganiseerd door het Fonds Schiedam Vlaardingen eo. leren bestuurders hoe ze hun vereniging goed kunnen besturen. Er wordt ingegeaan op wet- en regelgeving, beleidsontwikkeling en het profiel van bestuurders.

De cursus wordt gehouden op twee dinsdagen: 3 en 10 oktober, van zeven tot tien 's avonds in het kantoor van het fonds aan de Schiedamseweg in Vlaardingen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de cursus door een bericht te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin duidelijk uw naam, de naam van de organisatie, uw functie binnen de organisatie en uw contactgegevens. Na beoordeling van uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail. Per organisatie is er plek voor één deelnemer. Deelname aan de cursus is gratis voor vertegenwoordigers van stichtingen of verenigingen uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

Let op: deze cursus bestaat uit twee avonden. Het is verplicht beide avonden aanwezig te zijn.

Bent u verhinderd? Laat ons dit tijdig weten zodat wij uw plek aan iemand anders kunnen aanbieden.
Wanneer u zich niet minstens 48 uur voor aanvang van de cursus afmeldt, zijn wij genoodzaakt u € 75,- in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Schiedamseweg 53, Vlaardingen

Meer over Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. →