Categorie├źn

Service

Frankelandgroep valt in de prijzen

Frankelandgroep valt in de prijzen
Gezond

Frankelandgroep valt in de prijzen

  • Advertorial
  • 24-04-2023
  • Gezond
Frankelandgroep valt in de prijzen

Organisaties ontvangen het World-class Workplace keurmerk wanneer zij boven de benchmark-gemiddeldes scoren op medewerkerstevredenheid en goed werkgeverschap; foto: Frankelandgroep


SCHIEDAM - Frankelandgroep is uitgeroepen tot World-class Workplace 2022-2023.

Donderdag zijn de winnende organisaties van het World-class Workplace 2022-2023 keurmerk bekendgemaakt. De prijsuitreiking vond plaats tijdens het feestelijke World-class Workplace evenement van onderzoeksbureau Effectory in Amsterdam. Aan Roel van Tongeren, vicevoorzitter bestuur Frankelandgroep en drie voorzitters van onze ondernemingsraden de eer om de trofee voor World-class Workplace 2022-2023 als winnaar in de sector Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT) namens de Frankelandgroep in ontvangst te nemen.

Organisaties ontvangen het World-class Workplace keurmerk wanneer zij boven de benchmark-gemiddeldes scoren op medewerkerstevredenheid en goed werkgeverschap. Het onderzoek, uitgevoerd door Effectory, werd afgelopen jaar mei door de medewerkers van alle locaties van de Frankelandgroep ingevuld. Frankelandgroep is enorm trots op dit mooie resultaat en het laat zien dat de collega’s de visie op goed werkgeverschap beamen. Want goede zorg begint bij bevlogen, betrokken en bovenal gelukkige medewerkers! Daar gaat Frankelandgroep zich ook dit jaar weer sterk voor maken.

Frankelandgroep

Sint Liduinastraat 10, Schiedam

Meer over Frankelandgroep →