Categorie├źn

Service

Geen muziek zonder de mensen achter de muzikanten

Geen muziek zonder de mensen achter de muzikanten
Uit

Geen muziek zonder de mensen achter de muzikanten

  • Redactie
  • 15-04-2020
  • Uit
Geen muziek zonder de mensen achter de muzikanten
SCHIEDAM – Dat het niet allemaal vanzelfsprekend is in coronatijden is wel een feit. Geen zalen, podia en helemaal al geen gage. Da’s vervelend voor de bands, de artiesten, de cultuursector en ook voor de mensen achter de schermen die het nog mogelijk maken dat bands via Facebook of andere websites hun publiek bereiken. We ondersteunen dan ook van harte deze oproep van de band en haar leden die uit onze regio afkomstig zijn. Op Koningsdag spelen ze live via een Facebookstream. Je kunt het alvast bekijken op hun Facebookpagina en wat fragmenten van hun laatste optreden bekijken.

Muziek op Koningsdag

Muziek maken is het leukste wat er is. Juist al die mensen die wij als muzikanten zo hard nodig hebben zitten nu thuis. Onze vorige sessie is gemaakt met behulp van een aantal van dat soort mensen. Omdat het idee zo leuk was hebben ze bijna belangeloos meegewerkt aan het tot stand komen van de livestream. Juist nu zou het heel tof zijn als we de makers van ons beeld en geluid een fatsoenlijke vergoeding zouden kunnen betalen. Normaal zit die vergoeding verwerkt in de entree of de drankomzet. Uw bijdrage is van harte welkom. En die bijdrage kunt u doneren via deze doneeractie

Als u 20 euro of meer doneert dan spelen we verzoeknummer voor u. Met als uitzondering natuurlijk de gebruikelijke nummers zoals Stairway to Heaven, Bohemian Rhapsody en alles van Dream Theater.

Uiteraard nemen de muzikanten geheel belangeloos deel aan de sessie.

Na een akoestische sessie afgelopen week gaan we op Koningsdag een kleine elektrische set spelen met een aantal eigen nummers en covers. We hebben er nu al ontzettend veel zin in. Op deze manier kunnen we toch een klein beetje Koningsdag vieren. Kijken dus op maandag 27 april via Facebook van 22.00-23.00 uur. Doneer via de doneeractie!