Categorieën

Service

Goede isolatie helpt tegen hitte in uw woning

Goede isolatie helpt tegen hitte in uw woning
Wonen

Goede isolatie helpt tegen hitte in uw woning

  • Advertorial
  • 08-08-2022
  • Wonen
Goede isolatie helpt tegen hitte in uw woning

SCHIEDAM - Wordt het tijdens warme periodes ook in uw woning erg warm? En koelt uw huis niet snel af? Goed geïsoleerde muren, daken en ramen met HR++ glas of triple glas zorgen ervoor dat de warmte ’s zomers buitenshuis wordt gehouden. Een goed geïsoleerde woning zorgt niet alleen voor een koeler huis in de zomer maar ook voor een warmer huis in de winter. In de winter verbruikt u minder gas voor de verwarming en het is een stuk comfortabeler. 

Voordelen van isoleren in de zomer

Isolatie zorgt voor kostenbesparing in de winter én in de zomer. In de zomer hoeft u namelijk niet meer de hele dag de airco of een ventilator aan te zetten. Nog een voordeel van isoleren in de zomer is dat u ook gelijk voorbereid bent op de eerste koudere dagen. De meeste mensen wachten met isoleren tot het najaar, omdat het dan kouder in huis begint te worden. Wees de massa voor en kies ervoor om te isoleren in de zomer. Dit scheelt wachttijden. 

Welke isolatie is geschikt voor mijn woning?

Weet u niet wat voor soort isolatie en waar u dit moet toepassen in uw woning? Het Servicepunt Woningverbetering geeft advies op maat over de soort maatregelen en denkt mee over verschillende isolatiemogelijkheden. 

Servicepunt Woningverbetering

Stadskantoor, Stadserf 1, Schiedam

Meer over Servicepunt Woningverbetering →