Categorieën

Service

Grip op je money

Grip op je money
Nieuws

Grip op je money

  • Advertorial
  • 24-02-2023
  • Nieuws
Grip op je money

SCHIEDAM - De manier waarop je omgaat met geld heeft invloed op je welzijn en gezondheid. In maart hebebn we het daarom bij Vitamine G over geld, money, doekoe. Leer tijdens interactieve bijeenkomsten in De 5 Molens (Groenoord en Kethel) hoe je anders met geld kunt omgaan. Deze gratis bijeenkomsten worden verzorgd door Vitamine G/ Stoed in samenwerking met Rian en Annechien van Humanitas.

De bijeenkomsten zijn interessant en leuk voor iedereen van achttien jaar en ouder.

Programma:
Vrijdag 10 maart van tien tot twaalf uur:

Vandaag beginnen wij met een introductie. We gaan het hebben over de taboes en schaamte die er vaak zijn als wij het over ons geld hebben. Geld als gevoelig onderwerp. We gaan samen een maandbegroting maken en kijken hoe je van hieruit kunt budgetteren. Deelnemers kunnen meedoen aan twee challenges die later in de maand weer terugkomen.

Vrijdag 17 maart van tien tot twaalf uur:
Hoe kijk je tegen geld aan en hoe geef jij je geld uit? Wat zijn jouw normen en waarden? Waar heb je recht op? Welk geldtype ben je? Doe mee met de leuke quiz. En wat zou jij doen met een miljoen?

Vrijdag 24 maart van tien tot twaalf uur: 
Psychologie van de supermarkt en vergelijkingen tussen de supermarkten. Verlokkingen in de winkelstraat en die van online aanbieders. Raad de waarde van de inhoud van de boodschappentas.

Vrijdag 31 maart van tien tot twaalf uur:
Schulden en achterstallige rekeningen voorkomen en de gevolgen daarvan. Hoe ga je om met een schuldeiser? Word mondiger en kom in je kracht. Presentatie van de challenges en uitreiking van de prijzen.

Vitamine G werkt deze themamaand samen met Humanitas Nieuwe Waterweg Noord.

Kosten: gratis.

Locatie: De 5 Molens, Nieuwe Damlaan 818, Schiedam.

Aanmelden: heb je een vraag of wil je meedoen aan deze activiteiten? Neem dan voor 3 maart contact op met Amrieta of Frits van Vitamine G via T: 010 59 91 990 of E: [email protected].

Wil je leuke activiteiten doen, nieuwe mensen ontmoeten of jouw gezondheid verbeteren? Kijk dan op I: https://www.stoed.nl/gezondheid/vitamine-g/.

Vitamine G is een initiatief van Stoed en Seniorenwelzijn.

Seniorenwelzijn

Nieuwe Damlaan 818, Schiedam

Meer over Seniorenwelzijn →